+36 20 351 1672
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adria vitorlázás 2017 október 21-től


Adriai vitorlázáshoz keresünk résztvevőket


Október 21-től 7 nap szombattól szombatig. 4 nap szabadsággal abszolválható. Sok vitorlázás, szép öblök, Trogir, Split városnézéssel és sok-sok sziget Brac, Vis, Bisevo, amerre a szél fúj.

Vitorlázás tapasztalat nem szükséges. Egyedül, pároddal vagy barátaiddal is jöhetsz. Bár a hajó már yacht kategória, azért az alapmufaj még vitorlázás, szóval nem szálloda, de nem is vadkemping, inkább amolyan luxusnomád érzés :) Beneteau Oceanis 48-as hajóval megyünk. 4 kabin lesz (a videon a 2 v. 3 kabinos változat van, tehát nálunk az elso kabin két kabinra lesz osztva)

Részvétel csak 350 EUR/fő


Lejutás: Telekocsi, 4 fore számolva egy kocsiban kb. 10000 Ft oda-vissza,autópályadíjjal, benzinköltséggel számolva, de ezt a soförrel kell egyeztetni. 

A hajón teljes értéku konyha: gázfozolap és süto, mosogató,hutoszekrény van, 10 fos étkészlet, tányérok serpenyok találhatóak. WC illetve zuhanyzó is van min. 150 liter édesvíz,de nagyobb hajón akár 500 liter felett is lehet ez.

 

Jelentkezés és további információk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.