+36 70 944 1636
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vision Yachtcharter Kft.Több mint 15 éve foglalkozunk saját tulajdonú vitorláshajóink bérbeadásával a Balatonon. Célunk, hogy magas műszaki színvonalú, kényelmes és biztonságos túravitorlásokat biztosítsunk mindeki számára megfizethető árakon.

 


Flottánkat évről-évre fejlesztjük. 2017-ben egy új építésű Bavaria 33-as hajóval bővítettük a flottát. Az új Bavaria 33-as a legmagasabb felszereltségű hajó a flottában. A német Bavaria gyártótól megszokott és elvárt magas minőséget kiegészíti a Vision Yachtcharter prémium felszereltség: körkormány, orrsugárkormány, betekerhető nagyvitorla (roll-grósz), multimédia rendszer antennával, gázrugós alba. Ezek a kényelmi elemek lehetővé teszik, hogy maximálisan a vitorlázás nyújtotta élményekre fókuszálhassunk. A hajó belső tere rendkívül tágas, inkább a 35-36 lábas hajókkal vetekszik. Tágas hálófülkék, multimédia rendszerrel ellátott szalon, konyha, melegvizes zuhanyzóval ellátott fürdőszoba mind az utasok kényelmét szolgálja.

 

Technikai támogatás. A gondtalan, biztonságos vitorlázást segíti folyamatosan rendelkezésre álló ügyeleti telefonszámunk.

 

Báziskikötőink Balatonfüreden találhatók. A bérleti díj – a bérleti időszak alatt – tartalmazza a báziskikötő használati díját, parti áram és vízvételi lehetőséget , vizesblokk (wc, zuhanyzó) használatát. Gépjárművel érkező vendégeink esetében egy gépkocsi részére zárt parkolót biztosítunk. A kikötő mellett szálloda, wellness-központ, számos étterem és kávézó nyújt lehetőséget a további kikapcsolódásra.
A jobb felhasználói élmény érdekében a sütik használatát el kell fogadnia.
További információ Elfogad